Amboi tu dia..menu masing2 mantap habis.. belum rasa dah tau mesti menyelerakan....habislah naik berkilo2 la lelemaks di badan nanti....hehe.. Actually office me ada open house peringkat department esok jadi masing2 tengah pulun idea/tenaga serta usaha nak beri yang terbaik dari segi makanan dan hiasan dalaman department sendiri..psstt untung2 boleh menang dept terbaik...haha berangan jerr lebih!
MANAGED SERVICES DIVISION
Tema : Tradisional
Melayu (Putih + Hitam + Merah)
1) Nasi impit Sesuci Lebaran
2) Kuah kacang Dari jauh kupohon maaf
3) Kuah lodeh Dendang Perantau
4) Serunding Seloka Hari Raya
5) Sambal bilis Balik Kampung
6) Air sirap selasih Selayang Pandang
7) Kuih muih beraneka macam
ENNOVA OFFICE
Tema : Tradisional
(Baju Kurung & Baju Melayu)
1) Sate
2) Nasi Impit & Kuah kacang
3) Rendang ayam
4) Laksa Johor
5) Ribena
CORPORATE OFFICE & SALES & MARKETING
Tema : Tradisional
(Baju Kurung & Baju Melayu – Biru)
1) Sizzling Yee Mee Airmata Syawal
2) Carbonara seafood nazam lebaran
3) Donut Big Apple Indahnya beraya di desa
4) Durian Crepe kepulangan yg dinanti
5) Cheese tart Suatu Hari di hari raya
6) Candy Bar Warna warni aidliftiri
7) Trifle lenggang mak minah
8) Anggur kupohon restu ayah bonda
9) Air tembikai kurniaan di hari raya
10) Teh o musafir di Aidilfiti
11) Kuih muih Selamat Hari Raya
12) Red Velvet Halaman Asmara
PROFESSIONAL SERVICES & BIT SOFTWARE DI PROFESSIONAL SERVICES
Tema : Arabic
& Green
1) Nasi briyani
2) Buah Tembikai dan oren
3) Desserts
4) Pasta
5) Teh Limau
Haa tengok betapa ber variety2 makanan yang bakal terhidang esok! Konsepnya nak suruh staff melawat dari setiap dept ke dept yang lain....ziarah menziarahi gitu..tu pasal kena lain2 menu.. yang selebihnya kita cerita esok ye...tengah busy nak menghiasi nie..