Pages

10.2.10

Offer HR

dapat call dari HR offer aku additional TASK utk monitor calendar CEO..
lebih kurang macam PA la kiranya...siap ada Elaun lagi..best2 boleh tahu mana pergerakan CEO ...then semua orang akan refer kat aku..macam orang penting pulak!!
TAPI yang tak best nya kena duduk kat luar bilik CEO.. kat situ mana ada orang
bosan la dok sensorang dan yang kedua alamatnya susah la nak cuti or mengulat
sesuka hati..
Takpe akan aku pertimbangkan OFFER tersebut dengan sewajarnya..

3.2.10

Bank yang Service cam Siput.

Tensen betul aku dengan Affin Bank nie..Very the slow service
kisahnya my sis loan car dah submit last week hari kamis then sampai hari ini tiada feedback so aku mintak no phone from salesman to follow up. dier blh tak tengok lagi..hello apsal lmbt sangat nie..kalu aku tak call berjanggut la menunggu...dahla pulak tu tak lepas full loan..arghh tensen nyer aku... byk sangat ke keje ko tu sampai pending my sis punya loan..marah sangat nie sebab keta tu aku akan bawak nanti..
...call salesman untuk tukar ke bank lain.. harap-harap lepas la..

My HeartBeat