Pages

25.5.15

Misteri Dalam Handbag

Gerenti mak2 selalu terkena pengalaman sebegini..yang set2 datang kerja bawak handbag.. biasalah dalam tu ada handphone..wallet..set make up pelbagai gitu.. tapi kan kadang2 tu mesti terselit extra items yang misteri gitu ...hahaha... tengoklah apa yang misteri sangat me terbawa hari nie.. 

pin..pin..pinnnn...bunyi hon sekejap! camner bus kecil nie boleh tersesat masuk dalam handbag me??.. aduh lawak pun ada.. korek2 dalam handbag terjumpa mainan adriana..haiii entah bila budak kecik tu selitkan dalam beg mummy dia.

Amboi peluk ketat2 kereta kesayangan dia..


18.5.15

Goodies Birthday | Deeja

Goodies bag dari birthday girl yang bernama Deeja...sama2 satu teacher dengan Adriana... sajalah share maybe ada mak2 tengah mencari2 idea untuk party pack birthday anak2 nanti.. bolehlah consider nak bagi benda2 macam kat bawah nie.. jika sesuai dengan peringkat umur anak2...ye tak.

Adriana kalu tengok soya laju jer nak tebuk straw minum.... tapi macam biasalah bukan byk pun.. alih2 mak bapak dia habiskan ...jangan  bazir ye anak2! opps ada chipsmore di hati adriana.. kongsi makan dengan sepupu dia.. tapi jelly mummy dia dah telan dulu..hehehe biasalah ambil tax skit...


My HeartBeat