Pages

11.1.10

Souvenior

Seronok betul bos aku jalan-jalan holiday dekat Cameron Highlands dan paling best kami semua dapat souvenir dari dia. Thanks bos coz ingat jugak kat kami semua nie..
Kami semua dapat pensil gergasi yang cantik sangat colournya..

Workstation dah cun

Kalu dilihat pada last entry ada kisah pasal my bos suruh hias our workstation right.
So kalu ni aku nak tunjukan la tranformasi yang telah dilakukan oleh kami-kami semua.


Workstation kak Fairuz



Workstation Aida. Ada selerak skit sbb minah tgh busy giler nak siap report praktikal dia maka abaikan la selerak yang nampak tu..;)





tgk pada pokok dan cermin tu. sebelum nie takder...bos nak tempat kena nampak cantik maka layann..




nak tgk maskot baru kami...comelkan tapi tak kira lak bape dalam tu..

1st Mission for 2010..

Wake up girl!! Aku hampir tak sedar yang aku hanya ada 5 hari untuk study sbb ada exam untuk Certified Help Desk Professional (CHDP).Date : 16 Jan pukul 11.00 am-12pm. Sebenarnya pergi course tu dah lama tapi masa tu tak ambik exam sekali. so skang baru terhegeh-hegeh nak buat exam.. padan muka aku... so wish me my best..harap aku dapat enroll certificate tu..

7.1.10

Cosmestic Touch Up

Walla, seperti bunyinya seperti menepek solekan yang mabeles di muka..
hohohoh salah-salah tanggapan itu...tiada kena mengena dengan make up pun..
CUMA my bos mahu kami-kami (3 wanita di sini ye) melakukan tranformasi pada
workstation masing-masing agar nampak vouge dan sensasi dimata org yang melihat.....apakah itu....mari-mari saya beritahu anda..


1)Letak tumbuhan-tumbuhan kecik...kalu bercolor-color lagi la bagus.

2)Letak cermin di atas meja...

3)Letak air freshener.

4)Tempat keje harusla sentiasa kemas dan bersih.

5)Poster yang bermotivasi.

6)“Professional Manner” in handling call .

Jadi bagaimanakah rupa workstation kami yang baru? Sama-sama la saksikan episod yang akan dtg...Tunggu....

Keterujaan dalam memblog

Aku suka membaca blog orang..slalu blog mengenai personal life, financial or computer mmg aku suka..so aku pun decide nak ada blog sendri...Tadaa..here my blog..

My HeartBeat