Pages

11.1.10

Workstation dah cun

Kalu dilihat pada last entry ada kisah pasal my bos suruh hias our workstation right.
So kalu ni aku nak tunjukan la tranformasi yang telah dilakukan oleh kami-kami semua.


Workstation kak Fairuz



Workstation Aida. Ada selerak skit sbb minah tgh busy giler nak siap report praktikal dia maka abaikan la selerak yang nampak tu..;)





tgk pada pokok dan cermin tu. sebelum nie takder...bos nak tempat kena nampak cantik maka layann..




nak tgk maskot baru kami...comelkan tapi tak kira lak bape dalam tu..

No comments:

Post a Comment

My HeartBeat