Pages

16.12.10

Bakat Alih Suara Dicari

Morning semua, info nie aku dapat dari rakan jadi jika ada antara korang yang berminat nak mencuba malah lah tahu suara macho dan comel korang terpilih menjadi suara latar cerita animasi nie.. suke kan.. bolehlah datang uji bakat ke tempat dan masa yang ditetapkan dibawah. All the best ye!!

Dear Friends, we are looking for Voice Over talent for our animation project I30 (Pronounced as I-Trio). The details are as following:-

Casting session: Friday (17th December 2010) - Sunday (19th December 2010)
Time: 11:00 a.m to 4 p.m
Place:
FuzzyLogic ICT
28-2, Jalan Wangsa Setia 3,
Wangsa Melawati,
53300 Kuala Lumpur

Contact : 03-41313999 (Nadia)
e-mail: contact@fuzzylogicict.com



8 comments:

  1. alamak , cam menarik jew . haihhh . tak yah susah2 . sore mira mmg sedap n chumeyl . hahahaha . ( blushing ) hmm. tp jauh la plak . nun area KL . hahahaha .

    ReplyDelete
  2. ada LG KERJA2 mcm ni..??
    berminat sgt2 nk mncuba.

    ReplyDelete
  3. itu Akhil - trylah call dulu sbb adv tu pun dah lama or maybe awak boleh contact direct animation company mcm Les' Copaque dll.

    ReplyDelete
  4. uiyooo....i ni berminat sangat nak buat voice over tapi tak tau nak kemana selama nih..huuuuu

    ReplyDelete
  5. @hunny- sometimes diaorg tak advertise kat org luar tu pasal ramai yg tak tahu...padahal ramai yg minat...huhuh

    ReplyDelete
  6. minat juga..sebab macam seronok je..fun gitu

    ReplyDelete
  7. Sy mencari kerja kosong part time utk dubbing jika berminat boleh email sy nurbayah.az@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Nanti roger la no kat atas tu sebab saya hanya share info jer..

    ReplyDelete

My HeartBeat