Pages

7.11.14

Kereta Token

Kalau datang Giant USJ, salah satu port yang mesti nak singgah adalah 'Playland'....ala tempat mainan budak2 jer pun sebenarnya....bawa adriana lepak2 sini best ape....setakat2 budak2 nak berlari sana sini memang takde hal punya.....selesa dan agak lapang..


Benda2 lain adriana tak berapa nak layan.. kereta mainan bergerak favourite dia..

Mummy daddy monitor sebelah jer.....kang kereta stop pandai2 lah dia tekan sendiri button tu.. budak2 sekarang kan cekap betul.


seronok la tu sampai nak try yang lain. 

uishh tau ajer mana button dia..

muka tak puas hati tak nak turun.. lama dah anak oii.. cukup2 la tu.. lain kali datang lagi..
Nasib FREE uols.. kalu masuk2 token alamaknyerr kopak la.. haha...sebab weekdays orang tak ramai seronok la duduk atas kereta tu lama2. cuba time weekend jangan haraplah penuh sentiasa.. 


No comments:

Post a Comment

My HeartBeat