Pages

18.5.15

Goodies Birthday | Deeja

Goodies bag dari birthday girl yang bernama Deeja...sama2 satu teacher dengan Adriana... sajalah share maybe ada mak2 tengah mencari2 idea untuk party pack birthday anak2 nanti.. bolehlah consider nak bagi benda2 macam kat bawah nie.. jika sesuai dengan peringkat umur anak2...ye tak.

Adriana kalu tengok soya laju jer nak tebuk straw minum.... tapi macam biasalah bukan byk pun.. alih2 mak bapak dia habiskan ...jangan  bazir ye anak2! opps ada chipsmore di hati adriana.. kongsi makan dengan sepupu dia.. tapi jelly mummy dia dah telan dulu..hehehe biasalah ambil tax skit...


No comments:

Post a Comment

My HeartBeat