Pages

10.1.11

Gadis Baju Biru


Hye...si gadis biru yang menamatkan tugasnya di office ku hari ini dan akan terbang ke Sarawak nak ngajar orang Borneo...inilah bakal lecturer di salah sebuah Politeknik di sana nanti!! So anak-anak murid sekalian tunggulah kehadiran Cik korang nie...
Dah tersadai jauh-jauh nie semoga beliau tabah menghadapi dugaan hidup disana nanti banyak cabaran dan dugaannya... ..lagi-lagi tinggalkan keluarga, rumah waima bf tercinta.. haru kalu tak kuat semangat!! Dengar kata minggu depan nak berangkat dah ke sana. Tentu tengah kalut nak siapkan segala urusan so buat Mizz Jue @ Juhaidah.
All the BEST :)






5 comments:

  1. semoga kak Jue tabah dok kat Sarawak tu. fawa akan rindu dia :\
    and kak Shida,bnyak benda nak story kat akak nie. bila boleh jumpa? :'(

    ReplyDelete
  2. hope so.. fawa kat kl dah ker.
    akak free wiken. roger je bila nak jumpe :)

    ReplyDelete
  3. belum balik lagi. khamis nie baru balik cuti sem. okay okay nanti fawa roger akak. skali dgn makcik Meera tu tau. dia pon bnyak story tu :)

    ReplyDelete
  4. kak Shida,link blog fawa dah betukar ke farahzaba.blogspot.com
    nanti tukar kat blog list akak okay :)

    ReplyDelete
  5. tq ye vote anak akak.. vote hari2 buleh? hehe

    ReplyDelete

My HeartBeat