Pages

19.1.11

Jom Join HeartBeat


Bila tengok banner nie dekat rakan blogger yang lain macam tak heran pun pada awalnya... Tapi bila ramai dengan letak dan cerita macam-macam pasal HEARTBEAT nie, hati tertarik pula nak join.

Apa yang Best tentang HEARTBEAT ni ialah ia mendatangkan "duit" kepada korang Amacam mudah kan. Dari review yang saya baca, Heartbeat ni tak effect status Glitterati pada nuffnang pun so mintak lah rakan-rakan tolong klik kan banner HEARTBEAT.. ha gitu! Sekali klik dapatlah RM0.04sen, nampak sikit kan tapi lama-lama banyak lah, kalu kawan-kawan bantu klik kan banner tu :)



1) Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

dan create account



2) Cari perkataan HB Affiliate --> klik situ dan cari perkataan register





3) Langkah seterusnya adalah COPY code yang ada di "GET A CODE" dan PASTE pada blog korang macam korang paste code nuffnang jugak lah. ermm.. tak susah punya :)

Apa tunggu lagi.. jom sama-sama berHEARTBEAT !!



Thanks to CuteMum & MamaZharfan for info



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat