Pages

16.1.13

Checkup Minggu 39

Finally, last checkup yang perlu ditempuh sudah berakhir.
Horeeyy, suka sebab dah bosan asyik nak kena datang hospital buat rutin tu..hahaha boleh?
Syukur alhamdullilah both me dengan baby dua-dua in good progress.
Even berat pun sempat mencecah naik 1kg - 64kg.... baby round - 3kg.

Cuma Dr nasihatkan "induce" next week, baby dah matang dan sampai sekarang contraction pun tak berapa kuat rasa... adalah tapi jenis ala-ala manja..tanda-tanda pun tak kunjung tiba lagi....Dr tak prefer tunggu lama-lama sebab risiko baby besar dan masalah lain..huhu.
Dag dig dug jantung berdebar, otak gerenti blur bila kena decide benda-benda gini dan kitaorang minta nak pikir dulu, nak mintak pendapat yang berpengalaman.

Nervous sesangat bila memikirkan hari yang bakal tiba tu.
Husband dah soh start next week cuti rehat kat rumah, yelah gigih lagi nak mai office
even kaki dah sakit-sakit..lenguh-lenguh.
ok bos me menurut perintah :)



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat