Pages

21.5.13

JM Bariani House USJ 9

Tertarik tengok kertas iklan JM Bariani yang me baca ada new opening di USJ 9, cantik la!!!! Boleh try nie… lepas tu ada diskaun 10%...huissh makin lajulah kaki nak ke situ walhal bukan tak pernah makan JM Bariani...hehehe Maka lunch semalam kitaorang menerjah restoran tersebut beramai-ramai. Restoran baru kan feel dia mesti fresh gitu...tak jauh mana pun jalan kaki pun boleh.

 Order...order....order!!


Sessi Brainstorming memilih menu... pikir jangan tak pikir..


Tudia daring punya tenungan...nasib tak tembus



yeayyy... makanan dah sampai..jom makan.. memasing dah kebuluran....weols semua order nasi bariani ayam merah cuma sorang je order nasi bariani kambing... hantu kambing katakan...hahahha



Tak pandang kiri kanan dah..


 menikmati hidangan yang lazat.. kambing is my favourite



nasi bariani ayam merah me punya.. bahagian "tight" sentiasa menjadi idaman perut.. isi kureng skit..
 



ambik kau..licin kaw kaw tinggal tulang..muahhaha


Bill of the day.. sesekali boleh lah layan nafsu makan besar gini.. selalu-selalu kempis poket dibuatnya.

Ingatkan best sangat dapat 10% diskaun sekali takde beza mana pun.. diskaun tu tolak service charge semata-mata...kalau tanya bab makan...okeylah weols puas hati... sedap tu memang sedaplah.



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat