Pages

23.7.14

Tips Keselamatan Balik Raya

Tinggal dua hari lagi nak bekerja nie, lepas tu yahoooo holiday time la yop..tak sabar nak beraya ..hehee.. paling best masa raya of course la balik kampung.. beraya kat bandar bukan best pun tak meriah la..boring takde orang. 
Bila tiba musim perayaan dah tentunya jalan raya penuh dengan pelbagai kenderaan yang berpusu-pusu pulang ke destinasi masing-masing. Dalam pada seronok2 tu jangan lupa ikuti beberapa tips keselamatan balik raya untuk manfaat bersama.

Credit Besta

Pandu cermat jiwa selamat. Jangan ikut perasaan nak cepat sampai jer.. orang lain pun pulang beraya. Sama2 bertolerasi gitu..


No comments:

Post a Comment

My HeartBeat