Pages

25.7.14

Toll Rebat Hari Raya 2014

Ramai warga kota yang sudah memulakan perjalanan balik kampung dari semalam.. kat opis nie boleh kira berapa kerat yang tinggal..excited masing2 nak raya..hehehe. Since parent me duduk KL, raya pertama baru kitaorang gerak balik kampung sama2....nenek dengan datuk dah takde.. ronda2 jumpa sedara-mara jelah..
Setiap tahun me biasa tengok berapa kadar diskaun/rebate yang syarikat konsesi lebuhraya bagi.... faham2 jelah time raya2 nie banyak kereta yang guna highway takkan depa kedek nak bagi diskaun lebih skit kan..

Ciputnya diskaun..bila lah dema nak murah hati skit..hahaha.. tak significant sebab date pun masa orang belum bercuti dan masih bercuti.. me harap tak tersangkut dalam jem yang panjang nanti...pada uols yang dalam perjalanan tu hati2 memandu ye..


No comments:

Post a Comment

My HeartBeat