Pages

6.1.15

Reunion Seoul Garden

Plan asal nak makan kat Burger Byte SS15 tapi tukar lokasi ke Seoul Garden. Belasah ajer janji dapat ketemu sama adik2 manis sekalian. Kitaorang ngam masa kanak2 ribena nie buat praktikal training kat company me... me kan jenis akak2 penyayang senang nak in dengan mereka..haha.. yela sangat. 

Janji melayu  betul diaorang nie.. set 11.30am tapi 12.30 pm tak sampai lagi. Malas nak tunggu2 dah sebab perut lapar giler. Karang pandai2lah diaorang masuk cari...haha

Boleh tidur tunggu anak2 gadis nie sampai..hampir pukul 2 ptg sebab terjadinya insiden2 tak dapat dielakkan. Ada terbabas tidur terlepas bus..terpaksa sorang tu drive dari puchong ke puncak alam patah balik ke puchong.. 
Tak memasal sampai time orang dah kenyang. Hasilnya dapat sembang gossip2 sekejap je... nak stay lama2 tak dapatlah sebab me ada hal lain. apa2 pun seronoklah dengar perkembangan masing2... harap2 semua berjaya dalam career dan study.. insyaAllah sampai ketemu lagi.. next time sila punctual okey.. 






1 comment:

  1. saya akan menepati masa selepas ini..maafkan saya :(

    ReplyDelete

My HeartBeat