Pages

1.4.15

Hujan Lebat

Siapa ada kat area2 lembah klang tahulah betapa lebatnya hujan petang semalam. Sampaikan ada sesetengah area Subang Jaya dan Shah Alam ditenggelami air. Belum masuk bab jem, memang tak bergerak kereta gara2 trafik light tak berfungsi..Musim hujan petang skang nie.

Baik hati betul uncler ice-cream tu.. siap tolong payungkan orang ke kereta.... alang2 tersangkut kat kaki lima kedai yelah naik motosikal bawa ice-cream..ujan2 kena stop lah nanti rosak barang2 dia....Betullah kata pepatah buat baik balas baik..tup2 rezeki dia masuk.. ada jer orang beli ice-cream dalam sejuk2 tu..

Amboi dia pun nak pilih jugak..nah pilih mana satu..hehehe

macam confius jer tu??
Baik gi makan lepak2 dulu, nak redah jem pun takkan sampai awal punya.. Ingatkan abis makan semua dah settle..alamak tak reda2 .check2 waze..ada accident la...banjir la..nak tak nak tangguh balik..pusing gi office.. kematu okey dok dalam kereta lama2..Hampir kul 9 baru lebih, baru gerak balik..fuhhh lega tengok jalan clear betul...nasib baik.



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat