Pages

21.5.10

Cara baru Along buat marketing

Saya Mau tolong lu pinjam wang.. saya ALONG!!

Poster sebegini korang mesti biasa tengok kan. Merata-rata tempat mereka dok tempek hatta kat cermin kedai, tiang letrik malah kat telefon pun ada..
Dalam pamplet pun mesti korang penah tengok, silap-silap penah singgah
di peti surat rumah korang.
Memang pulun habis Along ini advertise pinjaman mereka itu.
Tapi korang mesti tak penah tengok cara baru ALONG wat marketing. Aku cakap baru sebab ini 1st time aku tengok dan kagum gak sebenarnya sebab
mereka kreatif lah..

Pemetik api ini diberi FREE tau kepada rakanku bukan berbayar semasa tengah dok melepak..wah-wah itu macam pun ada!!



'
'
'
'
'
'
'
'

No comments:

Post a Comment

My HeartBeat