Pages

13.5.10

Jacob Walk of Life Kembali Lagi!!



Yehaa!! Walk of life kembali lagi.. tahun ini lokasinya di FRIM Kepong.. bestnya..lokasi mudah access dan tempat pun besar..
Esok korang dah boleh register kat WALK of LIFE
Event ini memang 'For Fun' tiada pemenang so sesuai la untuk seisi keluarga nak bawak famili datang, ajak kawan-kawan pun orait jalan-jalan cuci mata di waktu pagi.. sangat menyamankan!! Cuma satu jer kureng sikit pasal event ini, t-shirt selalu nak kena ambil time event, kan senang kalu organiser boleh set up sehari dua awal untuk pick up baju supaya tidak berlaku masalah nak kena beratur panjang di pagi-pagi hari. Spoil mood je nak berasak-rasak ngan orang, langsung terlepas senamrobik...itu pengalaman pahit ku di tahun lepas.. anyway my advise kat korang datang awal ye hari event nanti and see u there!!



2 comments:

  1. menarik....dulu masa ada kat shah alam ni, tak sempat pegi..skrg dah jauh pulak..

    ReplyDelete
  2. oo kat bukit cahaya seri alam kan. ada join jugak!!happening sangat masa wat kat situ!!

    ReplyDelete

My HeartBeat