Pages

31.5.10

Cuci mata di udara..

Photo yang dicapture oleh sepupu ku yang jakun dok tengok kapal terbang lalu atas rumah ku yang sememangnya laluan kapal terbang ke tempat mendarat..sebab dah biasa tengok memang tak heran dah..bising? memang la time memula pindah meraung tak boleh nak tidur..menderita mata akak nie...tapi alah bisa tegal biasa...cam angin lalu jer bunyi tu..hahah!! pakai camera biasa jer so tak la nampak sharp sangat kan..gitu-gitu jerla!! korang layan jela ye..

2 comments:

  1. best ye dpat tgk tapi lagi best klau dapat naik

    ReplyDelete
  2. bestnyer hidup...kekek
    bisng pown x pew r,kekek

    ReplyDelete

My HeartBeat