Pages

28.2.14

Adriana 13 Bulan


Amboi feeling macam baby kecik ye bila duduk dalam bakul tu, gaya tengah tidur la konon2nya. Mentang2lah time baby dulu tak merasa duduk dalam tu, ada peluang habis dilenjan bakul sepupu dia. aih muat2 lak tu...heheh sabar jelah.


Rileks habis nampak. Siap berselimut ala2 tuan puteri nak beradu gitu. zzzzzz!

Adriana dah 13 bulan, Bukan setakat pandai berjalan tapi siap berlari satu rumah lagi...aduh laju mencicit kau. Tak yah susah2 nak diet bagai....free2 exercise dok mengejar dia saja. Adriana dah masuk taska, biar belajar bercampur dengan orang skit lagipun kasi can opah jaga sepupu dia pulak. nak cerita last two week kena kuarantin di rumah dek Penyakit Tangan, Kaki Dan Mulut (HFMD). Terkezut bila dapat tahu..alhamdullilah sihat dah.. InsyaAllah itu story kita chit-chat dalam entry lain.




3 comments:

  1. nak tanya, bakul baby tu beli kat mane ye? :)

    ReplyDelete
  2. @miss Wawai - my sis beli kat fabulous mom. Kat jusco pun ada jual lagi murah...

    ReplyDelete
  3. amboi.. agaknya adriana teringin tu kot.. hehehe..

    ReplyDelete

My HeartBeat