Pages

20.2.14

Bateri Kong

Sedang2 elok nak start enjin kereta lepas isi minyak kat petrol pam, boleh pulak dia tak hidup..
dua tiga cuba pun tak mau..ishh degil nau hahaha.
Dahlah kereta berderet menunggu kat belakang..aishh boleh pulak dia buat hal.
Panggillah sorang mat bangla pekerja kat situ tolak kereta ke port yang lebih sesuai..yelah kang kaco laluan orang.
Check2 dah agak dah..sah bateri kong...muahaha
Nasib baiklah kena dekat dengan area opis....boleh roger2 officemate, segera depa datang...tolong belikan bateri baru....kalu tak sengih tepi jalan la jawabnya.
Baguih no, depa tukarkan sekali bateri lama ke baru....rajin2, en somi simpan jelah skill anda.....hahaha..Terima kasih banyak korang sebab susah2 tolong.. jasa korang sangat2 dihargai dan diingati.
Sebelum nie bateri lama takde indicator tau2 kong, la nie bateri baru ada indicator agak2 sampai masa dah terus tukar baru...senang cerita.


No comments:

Post a Comment

My HeartBeat