Pages

21.3.14

Suatu Malam Kubur Berasap 2

Ingatkan apa benda la yang berasap rupanya tajuk Filem da. Coming soon di pawagam berdekatan anda. Dah masuk sequel kedua rupanya. Sorry me tak follow pun sequel pertama tu tak tahu. Filem nie berunsurkan komedi seram bolehlah buat layan stress...gelak2 tonton sama kawan2 dan keluarga. Budak2 kecil janganlah diheret sama, kesian tau.. kang terkejut tengok hantu keluar.....kuss semangat!
Poster nie menerjah masuk mailbox me semalam, sapa2 yang meminati kumpulan lawak Shiro, Rahim, Mr OS, eh Bocey pun ada...wah awek masterchief yang super cantik pun berlakon jugak Soo Wincci bagilah support kat diaorang dengan menonton filem terbaru Suatu Malam Kubur Berasap 2.


1 comment:

  1. x minat tgk cita hantu.. even lawak.. ntah knapa la hati ni lemah sgt.. dok dlm gelap xpe plak.. adoyyy~

    ReplyDelete

My HeartBeat