Pages

4.3.14

Cari Persamaan

Dok ralit membelek calendar table yang baru diterima semalam, me terperasan ada satu persamaan dalam bulan Feb dan Mac.. jeng jeng jeng...apakah dia? Cuba tengok calendar bawah nie agak-agak boleh detect tak apa yang me maksudkan.
 
Bulan Feb banyak public holiday...yahooo!

Ramai bakal pengantin baru bakal mendirikan mahligai this coming Mac. cuti sekolah katakan.

Okey sapa dapat?Kacang je kan... kedua-dua bulan bermula dengan 1hb yang jatuh pada hari yang sama yakni hari sabtu.. kalau tengok susun atur tarikh dia pun berderet macam copy paste. beza pun tang ending date je.


1 comment:

  1. teringin nasi kenduri plak bila akak ckp psal wedding..huhuhu..

    ReplyDelete

My HeartBeat