Pages

20.3.15

Gangguan Bekalan Air 2 | Mac 2015

Alamak biar betul Syabas ni.. takkan tiap2 bulan ada masalah bekalan air. Seingat me kan, baru last month up entry pasal gangguan air, again terjadi lagi. Aiyahh bertabah ajerlah. Mujur esok cuti yelah risau kot baki air tangki kat office dah tinggal paras2, nasib lah budak2 shift malam mengagau cari air nanti.


Banyak kawasan yang terjejas sebenarnya. Better buat persediaan awal reserve air dalam tong2 besar in case terjadi lagi masalah2 sebegini. Sape lah punya kerja suka buat pencemaran nie ek??issh tak pasal semua terkena..Giler motif menyusahkan orang lain.. Apa2 pun moga bekalan air dapat pulih segera.



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat