Pages

2.3.15

Pecinta Bunga

Kagum betul melihat kerajinan pecinta2 pokok bunga membelai pokok2 diaorang.. Belum lagi masuk bab penjagaan dari segi baja dan airnya, yelah demi mendapatkan bunga yang cantik. Kalau dah namanya minat.. menghadap lama2 pokok2 bunga pun takde masalah. 
Bercakap pasal pokok bunga nie macam2 jenis yang boleh dibeli kat pasaran. Port paling popular yang area sungai buloh nun.. bersepah macam2 spesis ada.... tinggal nak cari yang berkenan dek hati ajer. Apa2 pun pasang aim dulu nanti sendiri pening nak buat pilihan.
Lain pula hal dengan kak opis me.. disebabkan bunga pilihan dia takde stock sanggup tu gi order online. Aih pokok bunga pun boleh main pos2 dari kuantan pahang lagi kau. Kos courier dalam RM10.





credit shahida shaiful FB

Pokok2 bunga belaan akak officemate gigih okey tiap2 malam dok belek pokok bunga....Berderet depan dan belakang rumah.. tapi memang berseri2 rumah macam dalam taman kok gini nye gaya.


No comments:

Post a Comment

My HeartBeat