Pages

9.12.15

Keronsang Sabah

Cantik kan keronsang dalam gambar tu..
Cenderamata dari rakan saya yang baru balik travel dari Sabah.. outstation katanya...
Sakan betul hang sampai duduk berminggu-minggu kat sana ye..busy buat kerja kasi chance la..
Terima kasih banyak-banyak tau sebab ingat juga kat kakak mu nie...hehehe..

Sesekali dapat peluang menjejakkan kaki ke negeri orang kemain macam2 tempat dia redah....serampang dua mata sambil buat kerja sambil cuci mata..hahahah....seronok dengar pengalaman rakan saya menemui dan mencari kembara baru di sana. Malahan dia sanggup bangun seawal 4 pagi semata-mata ingin lihat rutin kehidupan penduduk di sana yang berniaga di market.. Panjang lebar kalu nak tulis nak sini takpe kita tunggu rakan saya share travel video log dia.. hari tu dah tengok satu..teruja okey.. Nanti dah upload saya kongsi dengan uols semua..



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat