Pages

2.2.17

Happy Birthday Adriana

Kek Oreo telah tersedia untuk dipotong 'birthday girl' adriana. 
Ikutkan dah sambut masa kenduri tempoh hari, tapi famili belah suami
tak dapat hadir atas komitmen  kerja, okeylah atas permintaan kita 'celebrate' lagi...alang-alang semua tengah berkumpul kat Eco Rantau Park.


Nana dilahirkan pada 20 Jan 2013. Dah 4 tahun pun umur Nana..
Yelah masa berlalu cepat berlalu. Makin tinggi makin cerdik..
Manja tu jangan payah cakaplah, dia seorang pun pujaan hati mummy daddy..



Adegan malu-malu potong kek. Muka konon-konon takde perasaan.
Ala macam tak tau sebenarnya Nana teruja bila semua orang nyanyi lagu 'birthday'...
Fuhhh...semangat dia tiup lilin.

Jom makan kek.. Habis selamat biskut oreo atas kek di korek adriana..
Nasib la ye.. budak nie pantang tengok OREO, kegemaran dia sangat.
Tahun nie 2 kali potong kek...rezeki nana alhamdullilah.
Mummy Daddy sayang Nana!




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat