Pages

22.3.17

Jadual Waktu

Haritu masa nak sidai baju ternampak ada kertas tersangkut dekat beranda rumah. Bila diamati dari dekat rupanya jadual waktu sekolah. Adalah tu budak-budak rumah atas main 'lempar kertas' dari dalam rumah. Tak pasti siapa tuan empunya kertas putih nie.
Tertarik tengok isi kandungan kertas. Beria betul dia set kan masa dari siapkan kerja sekolah hinggalah ke waktu makan dan tidur. Tapi awat lambat pula 'dinner time' dia ye....takpe itu mungkin cara dia tapi bagus nie, kecil-kecil dah belajar pengurusan masa.


No comments:

Post a Comment

My HeartBeat