Pages

2.8.10

Kami nampak BIRU hari ini

See, betul kan tak tipu sebab kami beruniform BIRU di hari isnin ☼ yang jarang nak dipakai sebab tak wajib, nak pakai bila-bila pun boleh, tudung pun sama color, warna hitam. Kami hampir sedondon bukan ☺,Kami bukan pengawas sekolah .
Ok untuk hari ini BIRU adalah warna tema kami. Baru lepas menikmati sarapan pagi yang bermacam-macam jenis. Syukur atas rezeki yang dinikmati hari ini. begitu kenyang sekali!! Mana tak nye menu yang dimakan adalah nasi lemak, karipap, cheese cake yang sedap (kalau sejuk lagi best).
Si Gadis yang specky itu, ya disini dipanggil nenek Aini, sangat happy go lucky, sangat baik hati., sangat friendly dan oh kenapa banyak perkataan "sangat" nie.... nak kenal dia silalah terjah blog beliau terus, sekian!







3 comments:

  1. awek kilang.........larikkkk!!!!!!

    ReplyDelete
  2. hahahaha..awek kilang er...alamk puji lebih2 ni nk pape ke..uhuhu..

    ReplyDelete

My HeartBeat