Pages

5.5.11

Harga Petrol Naik Lagi!

Credit Malaysiakini


Bad news di bulan May untuk pengguna petrol Ron97 di Malaysia.. harga petrol naik lagi 0.20sen yang berkuatkuasa 5 May 2011....Tengoklah graf asyik mencanak naik jer dari bulan ke bulan.
Walaupun Ron95 masih kekal di harga yang sama iaitu RM1.90 seliter tapi kesan dari itu pasti akan berlaku kenaikan harga barang... Aduhai makin lama makin tinggi kos hidup dekat Malaysia.




4 comments:

  1. yup...nasib baik saya pakai ron95 je...

    kalu tak kopak kot,


    rasenye sekali je saya pernah try ron97 ni...sedap jugak lah...tapi tulah mahal bebenor

    ReplyDelete
  2. takpe r97... kite pakai yg r95 je.... ;p

    ReplyDelete
  3. sume naik..x tahu la cmne..hu3

    ReplyDelete
  4. uncle syaf & maria : itulah Ron95 jerlah pilihan ada buat masa ini walaupun quality tak sebaik Ron97

    eisha :btl tu...

    ReplyDelete

My HeartBeat