Pages

16.5.11

Menarik hari ini #1

Memandangkan esok adalah public holiday untuk Wesak Day, ramai yang ambil kesempatan untuk sambung cuti lagi jadi tinggallah berapa kerat manusia kat opis nie yang sedang menjimatkan cuti mereka :D. Sabor jerlah ye!




Hari istimewa kepada semua para pendidik kerana mereka disambut setiap 16 Mei. Selamat Hari Guru kepada semua warga guru.Terima kasih diatas jasa kalian. Slogan tahun nie adalah "Guru Penjana Transformasi Pendidikan Negara". Sila ingat ye murid-murid sekalian.



Huwaaaa.. benda yang tak boleh nak lari apabila designation ku bertukar adalah mengadap manual ISO.. banyak nak kena baca dan fahamkan memandangkan date audit makin dekat. Walaupun me nie assistant aje tapi kenalah tau serba sedikit kan.. ilmu jugak tu..





2 comments:

  1. kak shida tak sambung cuti ke..he3


    camat hari guru... jangan lupe nanti tengok video terbaru terhangat dari saye ye


    http://www.youtube.com/watch?v=tVbxTwU81iI

    ReplyDelete
  2. k.shida tgh kumpul cuti..
    next month nak cuti pjg..hehehe

    orait..i follow..muahaha

    ReplyDelete

My HeartBeat