Pages

12.6.11

Kerana Sebuah Handbag

Kesian makcik me yang terpaksa menanggung kerugian kerana cermin keretanya dipecahkan gara-gara handbag. Kejadian berlaku semasa rombongan bertandang ke rumah pengantin lelaki dan kedua-dua mempelai menaiki kereta makcik me. Sepupu me si pengantin pompuan boleh tertinggal handbag dalam kereta tersebut aduyaiii cuai gila.. dah la dalam tu ada wallet husbandnya.. habis kena rembat!

Keadaan kereta yang dipecahkan



Polis beritahu pencuri detect ada handphone dalam handbag dalam kereta melalui sejenis alat. Sian kat pengantin tak pasal-pasal kena outdoor kat balai polis... Tapi itulah kesimpulannya janganlah cuai dan leka letak barang berharga dalam kereta.




3 comments:

  1. knp kan?? msh sempat lg nak mencurik..bahaye ler..

    ReplyDelete
  2. apa² pun selepas ini jgn cuai k..sebab sy pernh mengalaminya..paling tak blh blah dia rembat beg sekolah..

    ReplyDelete
  3. case yang hampir sama dengan mira time mira otw nak gi giant kat damansara .. mira ingt nak tinggl kan laptop , nasib baek pakcik mira tolong bawakan..siap patah balik g ke keta .. rpe2nye keta selang 2 keta kena pecah cermin cm nie gak .. serious since uh mira tak berani nak tinggalkan brg dlm keta .. :D

    ReplyDelete

My HeartBeat