Pages

1.6.11

Macam Jawab Exam

Sungguh tekun sekali mereka menulis dan menjawab soalan.. tak peduli langsung dah dengan orang sebelah sepertinya sedang berada dalam bilik peperiksaan...Fokus ye murid-murid :)



Sebenarnya kitaorang nie jadi responden survey so ala-ala tengah khusyuk menjawab soalan kat paper survey tu.
Kitaorang diberi beberapa sampel untuk dihidu macam-macam bau....ada yang wangi...ada yang tak mesra hidung...jadi kena bagi pendapat lah berdasarkan bauan yang dihidu.


End session paling ditunggu sebab kami dapat token yang best sangat. Apa yang kami dapat.. .Tu diaa jangan jeles ok..





No comments:

Post a Comment

My HeartBeat