Pages

9.6.11

Olympic Day Fun Run 2011


One of my favourite event dah kembali!! Ada banyak kategori yang dioffer untuk tahun nie.. ermm me and husband cam biasa akan pilih FUN RUN jer sebab kitaorang bukan runner TEGAR pun tak larat la nak fight dengan runner lain, jalan-jalan cam gitu-gitu pun dah cukup buat me enjoy dengan suasana event dan paling best share aktiviti yang sihat dengan hubby..
.
Kalah menang pun T-shirt free, sijil dan Mcdonals Card "Be our guest" tetap menjadi milik korang apabila korang join event nie...Kalu minat boleh refer kat
Olympic Day Run 2011
atau Mcdonalds Web Site




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat