Pages

21.10.13

Training ISO - 1st Day

Dua hari me ada training di Kelab Golf Negara Subang (KGNS). Dah jadi favourite port, balik2 tempat sama buat training, tapi tak kisah pun sebab dekat dengan rumah. Bila cerita tentang ISO.. awal2 dah pikir mesti mengantuk gila babas punya.. biasalah cerita pasal process, procedure bagai nie macam kepala agak lambat nak serap..hahhaa tapi kitaorang punya trainer mantop dan berpengalaman. Mudah nak faham apa yang beliau terangkan,.

Sarapan 1st day.. kebuluran sebab breakfast lambat.. 
set pukul 10 pagi..krak kruk krak kruk perut lapar..

Mari menelaah


Huwaaa kena jawap test uolss.. tapi boleh tengok buku nota....boleh bincang2 dengan ahli kumpulan.

Hidangan lunch..jom mengisi perut! Dahlah breakfast lambat, pukul 12.30pm lunch kot.. makanan dalam perut pun belum hadam betul-betul lagi.. oitt tambah lemak nie.



Ternampak Phone Charger dekat area cafe. Tak yah runsing kalu tertinggal charger, tinggalkan phone dekat sini barang sejam dua masalah pasti dibereskan. Settle.

Tea Break! Pagi Tengahari Petang asyik telan nasi..nasi...nasi. Aiiss hancuss plan nak diet sebab nasi goreng ni sedap sangat sampai 2 kali tambah..yumm..yum...yum..






Score setiap group untuk 1st day.. bersaing sengit sungguh. Group me "shine lika a diamond".. walaupun score seri belum bererti kitaorang kalah okey.. takpe esok masih ada..



4 comments:

  1. eh.. tak pernah tengok pon phone charger tu..hahaha.. unik!!

    ReplyDelete
  2. update yg second day tu kak shida... shine bright menang tiket wayang...

    ReplyDelete

My HeartBeat