Pages

22.10.13

Training ISO - 2nd Day

Memasuki hari kedua kami bertapa di KGNS. Seperti semalam training terpaksa dilewatkan sebab masih ada yang tersangkut dalam traffic jem. Asam garam orang KL tak sah kalu tak menghadap suasana begini...redha jelah nak oii.
Tak nak cerita panjang-panjang la uols layan gambar pembuka selera lagi bagus..heheh.. Makanan yang mengisi perut di pagi hari.. memang terbaik nasi goreng dia.

 Kuih pun sodap.. eh ke sebab lapar?

 Tetiba ada duit bertingkek-tingkek atas meja..apa kes.. nanti me story..


Terlupa nak ambil lunch punya makanan.. takpe tengok tea break punya jerlah ye...

laju depa sapu karipap

2 kali tambah bihun goreng gulpp i like gitu.. arghhh tak yah sebulan seminggu pun mahu kg bertambah..


Model GSC in da house.. jangan jeles group me shine like a diamond menang tiket wayang okey.. perasan tak gambar duit tadi.. group mana yang kumpul paling banyak dialah juara..aceceh!! Konsep dia senang jer, sambil mengajor trainer kitaorang akan bagi soalan.. sapa dapat jawab dapatlah sekeping duit.. nak pulun banyak duit kena cergas la jawab soalan. Nah sorang satu tiket sbb group ada 5 orang. Banyak onggg ini group..
Habis training 5.30pm, kemain masing-masing laju berkemas nak elak jem ler tu..



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat