Pages

13.11.13

Panjat


Kesibukan menghadiri training membuatkan ruang untuk me berblog sangat terhad...tak sempat nak tulis apa2 pun kat sini... Kalau boleh nampak habuk dah tebal seinci kot.. hahaha. Cerita pasal training kita update later la ek, sebelum tu tatap dulu buah hati pengarang jantung kesayangan me.
Now dah 10bln, lasak..aktif...manja.serah je pada dia... tengoklah gelagat adriana .. ingatkan dah dapat duduk atas kerusi empuk dia rileks duduk diam2 sekali..........



sengih2 nie cam ada benda dia nak buat
 


misi bermula..keluarkan kaki kanan dulu. then kaki kiri lak... kasi adjust badan.....
  


taaaadaaa berjaya....
 



opsss tak complete lagi..tengoklah terus panjat atas meja la pulak...tak takut tu janji redah ye...jenuh letak balik tapi cam gitu gak gaya last2 duduk atas pangku la jawabnya....budak2 nak membesar jangan bantai melalak depan public sudah


 

No comments:

Post a Comment

My HeartBeat