Pages

16.11.13

Reunion Geng Sekolah Menengah

Standard la kan bila masing2 dah berkerjaya...berkeluarga nak jumpa geng2 lama zaman sekolah ermm berjanggut beb. Plan la camner pun last2 gerenti cancel sebab korum tak cukup. Payah gila nak suit dengan semua orang punya schedule. Nak buat macamana masing2 ada komitmen sendiri....tak boleh buat apalah. Tapi bila benda yang tak beria2 dirancang, tak dicanang awal2 itulah yang berjaya dilaksanakan....ha acaner tu??
Finally, dapat together2 juga. Sekolah gegirl geng nya pun dah tentu2 gegirl..haha. 4 mak budak 2 anak dara..cer teka :p
 


 Yang kiri single lagi.. nak kenal roger me.. hehe 


Ada hadiah uols! Nak seronok2, nak bagi kecoh2 skit.... setiap org kena bawa satu hadiah....lepas tu kita exchange.. ala uols pun mesti pernah buat. Hadiah ditetapkan dalam average RM10-RM15..tak lebih tak kurang.. murah2 jer janji value persahatan tu tinggi.....cewah.


Cabut undi! Setiap seorang diberikan satu no contoh no 2, bila cabut undi tak boleh dapat no 2 gak sbb nak tukar hadiah dgn orang lain kan. Tiga kali kitaorang undi semula sbb ada yang dapat no sendiri.


Dengan hadiah masing2.. apa hadiah tu biarlah rahsia..:p



Sembang2..makan2..exchange hadiah. Biar pun masa agak mencemburui dapat bersua muka sekejap pun seronok tak terkata.. actually kitaorang still berhubung dalam FB..whatapps...alah semua pun duduk dalam area klang valley cuma nak berkumpul jer payah. Next plan?? Tak boleh  plan apa2 lagi tapi InsyaAllah jika ada kelapangan kita berjumpa lagi.


No comments:

Post a Comment

My HeartBeat