Pages

16.12.13

Tong Sampah Baru

Dari jauh warna merah pada tong sampah nie begitu menarik perhatian mata. Mesti Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) letak time weekend sebab pagi tadi baru dah ada. Nampak comel bentuk dia... hehehe.. unik kan tong sampah nie tempat puntung rokok dia sebijik dah rupa rokok.

Sometimes ada perokok yang suka-suka hati campak puntung rokok merata-rata lepas merokok aduh  mengotorkan kawasan kan, bila ada gini punya cantik tong sampah apalah salah buang puntung rokok tu bebaik. Takdelah mencemarkan mata yang memandang ..hehehee.





Siap tertera ''gunakan saya'' pada body tong sampah tu, dah orang sediakan baik punya kemudahan jangan pandang jer...sampah tu pandai2 lah buang kat tempat yang sepatutnya. Hidup dalam persekitaran bersih..dan cantik kan lagi bagus.


1 comment:

  1. menarik!! macam buat DIY punya tong sampah je kalau sekali pndang.. hehehe..

    ReplyDelete

My HeartBeat