Pages

3.12.13

Parking Berbumbung

Lama sudah tak menyoping di Mydin USJ, yelah nak menyinggah pun kena tengok timing. Salah timing hah bercinta la ko dalam jem. Tambah2 area sini tengah busy dengan MRT construction. Bila datang baru2 nie eh tengok macam lain jer macam okey jer perubahan terbaru dia. Ala2 lepas makeover gitu. Habit orang malaysia faham2 jelah seboleh habis nak parking dekat dengan kedai/mall. Malas la tu nak jalan jauh2....fuhh penat katanya. Tapi kena pikir gak time hujan memang leceh kot nak mengangkut barang jauh2, gerenti habis basah lencun satu badan la jawabnya...ermm tu salah satu alasan sebab nak parking dekat :p

Its a good idea bila depa letak bumbung kat parking area, tak perlu gigih nak berlari-larian ke kereta dalam kehujanan gitu.


Banyak kawasan parking dia.. tak yah nak rebut2 parking dalam building lagi.


3 comments:

  1. Rasanya AEON Equine Park pon ada parking bumbung cam ni tapi emmang betul memudahkan pengguna.

    ReplyDelete
  2. @junaina - ha btl2.. pernah gak pergi sana tapi kawasan bawah sll penuh so park atas la senang

    ReplyDelete
  3. bagusnyaa.. kira bonus la ni buat pelanggan mereka..

    ReplyDelete

My HeartBeat