Pages

5.2.15

Ice Cream Pasu

Dulu2 orang guna pasu tanam pokok.. la nie depa guna pasu letak ice-cream pula. Tengah hot kat pasaran sekarang. Bila tengok sekali imbas aiyahh bikin keliru nak makan.....tengoklah siap daun pudina bertenggek ala2 pokok baru nak bertunas gitu..hahaa

Hmm nak pikat selera customer zaman2 sekarang tak semudah yang disangka. Kena "come out" dengan idea2 yang lebih trendy dan creative. Benda2 baru biasalah berlumba2 orang nak try beli dan makan.

Tengoklah decoration yang cantik dalam pasu benar2 menarik selera pengemar2 ice cream sampaikan me pun teruja nak cuba.. Ice Cream nie me beli dari officemate.. beli sepasu ajer buat rasa...yang selebihnya member2 office yang lain order... RM4.50 ajer..murah kan kan.


1 comment:

  1. Haha..saya pun tak ketinggalan try ais krim pasu..hakikatnya hanya ais krim biasa..tp pengalaman makan dlm pasu mmg mengujakan...hihihi

    ReplyDelete

My HeartBeat