Pages

23.2.15

Kick Off Meeting 2015

Events before Chinese New Year. Ada kickoff meeting kat Kelab Golf Sultan Abdul Aziz Shah, Shah Alam. Nak dengar mandat dari CEO baru..wah debar2 nie.. harap2 lah ada good news amin.

Sengaja kosong2 kan perut tak makan heavy2 sebab tau makanan di KGSAAS ada umpphh dan variety... puashatilah dengan caj yang diaorang kenakan.

Boleh tahan pencuci mulut dia..
 

Air sunkist..

Lapar punya pasal, laju jer tangan menceduk lauk2 dalam pinggan. Sedar tak sedar amboi keliling pinggan dah penuh lauk. Biar betul makan gini banyak..hahhaa.. don't worry rileks2 me bukan jenis pembazir gerenti habis..hehe

minta2lah tak mengantuk kat dalam dewan nanti..

 Khusyuk betul depa menghayati keenakan lunch masing2..taulah perut dah berkeroncong kan..

Sebab kehadiran adalah WAJIB, weols kena sign attendances sebelum masuk dewan meeting

Cheese with HR Team!...awek specky depan me nie nampak macam garang aummm tapi sebenarnya gila2 punya otak ..single lagi tu uolss sape nak kenal sila angkat tangan..haha

Aik group weols paling awal masuk dewan, biasalah yang lain masih berlegar2 lagi kat luar. Advantagesnya boleh chop duduk kat mana2 tempat yang weols suka. Ala faham2 jer lah bab meeting nie duduk belakang2 la best kang kalu tertidur orang depan boleh cover..haha

 Break time..ada dessert bagai.. 



Ballroom convert to meeting room sangat luas dan selesa. Ada presentation session dan QnA dari CEO dan upper management. Harapannya agar company yang me kerja nie akan terus lebih success untuk tahun 2015 dan tahun2 mendatang.


No comments:

Post a Comment

My HeartBeat