Pages

14.7.15

Cuti Hari Raya Aidilfitri 2015

Mood RAYA tengah membuak-buak...haaaiii tak sabarnya nak cuti!
Moh kita countdown raya..haha
Big bos dah arahkan weols plan cuti raya. Bukan apa senang nak set backup sape2 yang cuti panjang,
korang pun tau kan camner FEEL nak balik kampung musim raya nie..badan jer kat office fikiran dah melayang2 kemana.....haha
Holidays Declaration kitaorang muahaha...kebanyakan tak cuti lama pun..
Persiapan raya cuma tinggal 30%.. tak banyak benda nak dibeli lagi. Alhamdullilah syukur2 sangat company me bagi bonus raya hehe tapi belanja kena berpada-pada gak tak boleh ikut hati dan nafsu kang hujung2 raya korek2 tin biskut jer tak ke naya..huhu


No comments:

Post a Comment

My HeartBeat