Pages

7.10.15

Happy Birthday Daddy

Birthday my husband jatuh 5th Oct lepas.. Happy Birthdy Daddy!
Weols sambut pun secara kecil-kecilan....nyanyi lagu birthday.....tiup lilin....potong cake...okey siap....simple gitu...hehehehe.. week day terkejar2 masa skit tak dan nak makan besar..huhu

Si kecik yang sibuk nak interframe macam birthday dia ye..
Cake coklat cheese

Walaupun birthday si bapak tapi cake kena ikut selera si anak...sebab my daughter payah nak telan cake lain selain flavour coklat.... cerewetnya hai haha....namapun budak2 layan kan ajer.
Sebenarnya tak de langsung kedai bakeri kat area rumah saya nie....bercinta mencari...sob..sob..nasib baik ada officemate yang pandai membaking cake. Terus place order dengan dia jer..settle masalah...


No comments:

Post a Comment

My HeartBeat