Pages

27.10.10

Mengupdate listing guest

Bzzz.. nak cerita pasal invitation laks.. erm tempahan card kawin dah buat dekat PKNS Shah Alam last week.. lagi sebulan nak kawin baru terhegeh-hegeh nak wat card... vendor boleh siapkan by next week so still ada masa nak edar kad-kad kat semua kenalan yang ada...sempat lagi!! sementara nak tunggu kedatangan card - card tu siap dengan cergasnya contact semua kenalan lama telah ku terjah untuk mendapatkan contact mereka. Thanks friends for the superb respon..i like ♥♥♥
Bercerita mengenai listing guest nie penting yang amat sebab dari situlah boleh anggar berapa jemputan yang korang nak jemput... senanglah nak set budget nak plan bab-bab makanan nanti... kalu terlebih sikit boleh buat berkat untuk jiran tetangga or saudara mara yang datang tapi kalu terkurang poning makcik nak menjawab ....lagi satu boleh elakkan masalah nama tetamu tercicir, haru ko nanti bila ada yang masam muka tak dijemput...



1 comment:

  1. btoi tu..lg apa nk kena buat ek..

    saya bab nak kawin n knduri ni apa pon xtau haha

    ReplyDelete

My HeartBeat