Pages

17.10.10

Majlis Kahwin Syira

Nampaknya lagi seorang rakan sekolah aku naik pelamin hari ini. Majlisnya berlangsung di Dewan Banquet UPM, Serdang. Really excited jugak nak pergi wedding member aku nie sebab aku tahu mesti akan bertemu punya dengan rakan-rakan sekolah dulu..

Aku datang agak lewat hampir pukul 3 petang, orang pun dah beransur kurang. Masuk dewan mata melilau mencari kenalan di dalam. Jeng jeng nampak sekelompok wanita sedang berborak riuh, terus mencelah ha menjerit masing-masing , serius happy gila jumpa diaorang.. memasing lama tak jumpa....setakat berfacebook ajelah dik non... pot pet sekejap then terus ke acara wajib mestilah photo session..


kitaorang semua nie rakan sekelas masa tingkatan 4 dan 5.. teka siapa yang dah kahwin di dalam gambar nie. 4 wanita di belah kiri semua dah bergelar ibu tapi still mantop... kami belah kanan nie aje dalam perjalanan ke medan perkahwinan.. insyaAllah!




Inilah wajah pengantin baru. Syahira Gani..Sangat Happy go lucky orangnya, kalu ketawa dari jauh dah boleh dengar. sangat kuat... tak pasal kena tegur pasal sebab pengantin terover excited tatkala kitaorang naik nak bergambar beramai-ramai.. memang best sangat bila majlis kahwin jadi reunion kawan kawan lama kan :)



4 comments:

  1. lepas nie kak shida pulak kan. hehe x sabar nak tgk akak berbaju pengantin. jgn lupa bg card kat i okay ;)

    ReplyDelete
  2. don't worry kak shida send kat korang berdua..hehehee

    ReplyDelete

My HeartBeat