Pages

17.11.12

Checkup Minggu 31

Sepatutnya hari sabtu 2 minggu lepas dah jumpa tapi Dr lak bercuti tambah lagi my sister bertunang minggu lepas maka me postpone schedule ke hari nie.... dikutkan boleh jer ganti weekdays tapi malas nak mengagahkan diri mengadap Dr dengan keadaan penat bekerja memang mood ke laut la kan.

Sessi penimbangan berat badan naik 2kg...berat sekarang 55.5kg cam ringan jer kan tapi still in good progres ye. Kalau setengah ibu-ibu mengandung sedap melantak tak hingat me lak jenis tak boleh terlebih makan karang tak pasal-pasal muntah balik lepas tu perut mengeras tak hengat huwaaaa...

Masa Scan perkembangan baby alhamdullilah normal ..baik-baik sahaja. Cuma kali nie dia takde tunjuk aksi-aksi terkini kat weols... pandai ye bersopan santun :) . Lepas tu kena inject suntikan tentanus untuk kali ke 2....ouchhh giler sakit dibuatnya!!



Kepala baby tak turun bawah lagi.. patutlah sakit sangat dekat bahagian rusuk nie rupanya dia suka bertandang disini. Dr cakap ada lagi masa sebulan untuk dia melakukan pusingan. Kalau tak kena belah perut la jawabnye... go baby go!!





No comments:

Post a Comment

My HeartBeat