Pages

21.11.12

Siapa nak makeover rumah secara percuma, yayy! :D

Ohhhhh pleasee, sapa berani tolak peluang yang sangat-sangat meletups nie.. ...FREE makeover rumah you sape tak nak!!! kalau uols pun gerenti suka bab-bab makeover nie kan ala-ala TRANSFORM sudut ruang yang suram...yang oldschool kepada yang lebih cantik ceria gitu!!! Pehhh looking good sangat sampai nak bertapa dalam bilik berjam-jam lamanya pun no hal punya. Bilik dah nampak stylish kan.. :p



Siapa nak makeover rumah secara percuma ??? Nadia membuka peluang kepada semua kepada semua warga negara Malaysia yang berminat... tak de blog pun tak pe, boleh guna FB as alternatif.. punyalah baik Cik Nadia nie janji uols tepati syarat-syarat yang diberi sudah :)


Sangat gegirl okeyy konsep bilik nie.. cute!



Another konsep pernah dihasilkan. Nampak ekslusif kan :)

Saya nak nadia pilih rumah saya untuk di makeover oleh wall makeover by na keranaaaaaaaaaaaa saya dalam persediaan menanti kelahiran baby pertama so teringin sangat nak tukar suasana bilik yang sediaada kepada mood yang lebih FRESH, CERIA dan MODERN gitu!!wahhh kelas kan permintaan....hahhaa jangan marah.. biasalahkan bakal mummy nie terlebih excited bila orang baru nak datang semua benda nak nampak cantik dan baru dimata. Gerenti orang yang melawat baby akan memuji kecantikan makeover tersebut...alamatnya kembang kempis la hidung saya nanti...hehehhe :p


Harap ada LUCK dan REZEKI ... bukan senang ramai pesaing yang lagi hebat-hebat belaka,yang penting kita mencuba dan berusaha.Amin....





2 comments:

  1. dear syida mummy to be~ ;)))
    bestnyaaaa. tahniah yang. mesti tak sabar kan. thank you soooooo much sebab sudi join GA makeover ni. insyaAllah mane tau kot2 rezeki baby kan. nanti nadia upkan semua entry peserta dekat blog nadia ye. nak kena stadi satu2 balik ni. hihi

    ReplyDelete
  2. Thanks so much nadia..ermm harap2 sangkutlah nama..hihihi

    ReplyDelete

My HeartBeat