Pages

22.11.12

Pad Poise | Berminat nak cuba??

Baru terima sample pad Poise yang me request beberapa minggu yang lalu... dipos terus ke rumah... Patutlah besar gedabak packaging die, ingatkan dapat 1 pc ajer buka-buka dapat 3 pcs dalam tu.. amboi very the pemurah hati kan Poise.... good good i like hokey :)




Uols yang berminat nak pakai product nie bolehlah request samples dekat web page POISE. Faham-faham lah orang pompuan nie kenkadang berhadapan dengan masalah pundi kencing lemah. Asal bersin batuk terlebih pun boleh sampai terkucil... kalau tak ready dengan protection yang sesuai huhuhuh kes naya uols...selamat mencuba :)





No comments:

Post a Comment

My HeartBeat