Pages

15.4.13

Adriana - Dua Bulan Setengah


Lama tak story pasal baby adriana kan, sekarang dia dah masuk 2 bulan setengah....Nak tau pencapaian adriana sekarang?? hmmm dia dah pandai meniarap....hoyeahhhhh good girl adriana..

Meniarap gitu-gitu jerlah....belum lulus 100% lagi tangan sebelah asyik tak lepas. Kena ada orang standy monitor pergerakan dia, bahaya kalau tinggalkan sorang-sorang.



Tengkuk tak kuat lagi tapi semangat punyalah tinggi ini budak kecik. Sebut jer "adriana boleh...adriana cepat cepat....adriana terbaik...pasti berjaya"...uissshh makin galak la dia punya movement. Sengaja kitaorang biasakan kata-kata motivasi cam gitu untuk environment yang sihat dan positif. Bagus kan untuk perkembangan minda budak-budak.



Hai...penat ker?? Bagi chance untuk dia explore seketika.



Muka puas sebab vision berjaya!! Kira berjaya lah walaupun kena dapatkan bantuan orang lain untuk terlentang balik..







5 comments:

  1. alahai comelnya :) suka tengok baby yg baru nak belajar merangkak ni.. hehe :D comel sangat

    ReplyDelete
  2. sweetnyer dia, lepas meniarap, merangkak plak lepas nie, stanby la yer... hehe

    ReplyDelete
  3. hana - terima kasih. kembang omak dier..hhehe
    maszmadi - ligat praktis budak kecik nie.:)

    ReplyDelete

My HeartBeat